کد خبر : ۳۶۵۴۸۲
۰۳:۲۰

۱۴۰۳/۱۲/۱۸

ایجاد نهالستان "ابن الرضا (ع) " در دانشگاه ملی مهارت کرمان توسط خادم‌یاران

با اجرای پویش مژده بهار در دانشگاه ملی مهارت شهید چمران کرمان، خادم‌یاران بیش از ۳۰۰ اصله نهال را به نیابت از شهدای کرمان غرس کردند و اسم نهالستان به نام "ابن الرضا (ع) " نام‌گذاری شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ در آستانه فرارسیدن روزهای پرطراوت بهاری، خادم‌یاران رضوی استان کرمان در شهرستان‌های انار، راین، رابر، زرند، کهنوج، بم، ریگان، شهربابک، جیرفت و کرمان گرد هم آمدند تا در پویش زیبای "مژده بهار"، با کاشت نهال، پیام‌آور سرسبزی، امید و حیات باشند.

سعید کاظمی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان در حاشیه کاشت نهال در دانشگاه ملی مهارت کرمان در گفت‌وگو با آستان نیوز، اظهار داشت: این پویش که باهدف ترویج فرهنگ درختکاری و گسترش فضای سبز برگزار شد، گامی مؤثر در راستای حفاظت از محیط‌زیست و ترویج مسئولیت اجتماعی به شمار می‌رود و خادم‌یاران رضوی که همواره در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی حضور پررنگ دارند، این بار نیز با عشق و ارادت به ساحت امام رضا (ع)، نذر سبزی را برای زمین، ادا کردند.

وی افزود: در این مراسم، خادم‌یاران با کاشت نهال در مناطق مختلف بر اهمیت حفظ محیط‌زیست و ضرورت مشارکت همگانی در توسعه فضای سبز تأکید کردند و با دستانی سرشار از مهر، نهال‌هایی از جنس امید را در دل خاک کاشتند تا یادآور این حقیقت باشند که زمین، امانتی گران‌بهاست و حفظ آن وظیفه‌ای همگانی است.

کاظمی‌پور، تصریح کرد: در این پویش که با استقبال گسترده مردم و مسئولین محلی همراه بود، در شهرستان کرمان با حضور نماینده ولی‌فقیه و استاندار کرمان در دانشگاه ملی مهارت شهید چمران و با مشارکت اداره کل منابع طبیعی، خادم‌یاران بیش از ۳۰۰ اصله نهال را به نیابت از شهدای کرمان غرس کردند و اسم نهالستان به نام "ابن الرضا (ع) " نام‌گذاری شد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان، عنوان کرد: پویش "مژده بهار" بهانه‌ای شد تا خادم‌یاران رضوی با کاشت نهال، پیام‌آور سرزندگی و رویش باشند و با گسترش فرهنگ درختکاری، گامی ارزشمند در جهت حفظ طبیعت، بردارند.

وی با بیان اینکه این اقدام نمادی از عشق به طبیعت و تجلی مسئولیت‌پذیری اجتماعی بود که با همدلی و همکاری خادم‌یاران در شهرستان‌های مختلف استان کرمان به بار نشست، گفت: بیش از ۲ هزار اصله نهال در استان کرمان توسط خادم‌یاران رضوی، در راستای پویش مژده بهار، غرس شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
غبارروبی و گلباران مزار شهدای آرمیده در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) تقدیر معاونت های بنیاد بهره وری موقوفات از یگان حفاظت آستان قدس رضوی ارتقای جایگاه زیارتگاه شهید مدرس به سطح مدیریت «مدرسه فلسفی سبزوار، از شکوفایی تا افول؛ واکاوی علل و پیامدها» منتشر شد نگهداری از 50 هزار تمبر تاریخی در موزه ملی ملک بررسی ابعاد مختلف اثرگذاری سانحه در زندگی مردم در همایش «رشد پس از سانحه»  برگزاری دوره آموزش و توانمندسازی مشاوران و مدیران مدارس   پرداخت شخصیت‌های عمیق در داستان، کلید ارتباط با مخاطب است برگزاری کارگاه آموزشی با محوریت «علم سندشناسی» در جوار حرم رضوی زن در آینه شیءانگاری؛ نگاهی به افول اخلاقی غرب و تلاش آمریکا برای بازگرداندن عفاف دموکراسی لیبرال آمریکا در ارتقای منزلت زن، شکست‌خورده است برپایی ایستگاه «کافه گفت‌وگو» ویژه نوجوانان در میقات الرضا (ع)  ویژه‌برنامه «پلیس مهربان» در زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد برگزاری نشست شورای شهر کاشمر با مدیرعامل مؤسسه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس  آموزش بهداشت و تغذیه سالمندی ویژه بانوان در زیارتگاه شهید مدرس (ره)  کمان‌دار نوجوان دبیرستان امام رضا (ع)، رتبه سوم مسابقات تیراندازی شرق کشور شد برگزاری نشست مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه‌های آستان قدس رضوی باهدف تقویت تعاملات راهبردی جلوه ویژه حضور کاروان سفیر نور با پرچم امام رضا (ع) در دبیرستان حضرت معصومه (س) طبس مهدالرضا (ع) و پیش‌دبستانی شکوفه‌های رضوی طبس میزبان پرسنل فرماندهی انتظامی طبس شد کتاب «رفتار پیامبر با کودکان و نوجوانان»؛  بررسی الگوهای رفتاری مناسب برای والدین و مربیان  برگزاری محفل خانوادگی «نَفَس عمیق» در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها